Kue Bulan Dengan Custard Kesemek (Bebas Gluten)

Kue Bulan Dengan Custard Kesemek (Bebas Gluten)

Brak ocen
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 2 godz.
10 potongan

Składniki

isian custard
  • krim keju
    60 g
  • whipping cream
    60 g
  • eritritol (pengganti gula)
    30 g
  • tepung kelapa
    15 g
  • telur bebek, asin
    4
  • telur ayam
    2
Kulit Kue Bulan Bebas Gluten
  • tepung almond
    110 g
  • tepung kelapa
    15 g
  • eritritol (pengganti gula)
    15 g
  • telur
    1
  • madu
    5 g
  • bubuk angkak (bubuk beras ragi merah)
    1 sdt
  • bubuk matcha
    ½ sdt
Penyusunan
  • putih telur dikocok lepas
    1

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 potongan

Sód 94 mg
Białko 4.7 g
Kalorie 572.4 kJ / 136.8 kcal
Tłuszcz 10.1 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 75.2 g
Węglowodany 12.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie