Kue Bulan Kacang dan Biji Wijen

Kue Bulan Kacang dan Biji Wijen

5.0 1 rating
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 potongan

Składniki

kulit kue bulan
  • tepung almond
    110 g
  • tepung kelapa
    15 g
  • eritritol (pengganti gula)
    15 g
  • telur ayam
    1
  • madu
    5 g
Isian Kacang Wijen
  • biji wijen hitam
    60 g
  • kacang tanah goreng
    90 g
  • eritritol (pengganti gula)
    60 g
  • mentega tawar
    40 g
memanggang
  • putih telur dikocok lepas
    1

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 potongan

Sód 70.8 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 718 kJ / 171.6 kcal
Tłuszcz 13.7 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 27.5 g
Węglowodany 16.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie