Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
kulit kue bulan
- 110 g tepung almond
- 15 g tepung kelapa
- 15 g eritritol (pengganti gula)
- 1 telur ayam
- 5 g madu
Isian Kacang Wijen
- 60 g biji wijen hitam
- 90 g kacang tanah goreng
- 60 g eritritol (pengganti gula)
- 40 g mentega tawar
memanggang
- 1 putih telur, dikocok lepas
- Wartości odżywcze
- na 1 potongan
- Kalorie
- 718 kJ / 171.6 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 27.5 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 70.8 mg