Urządzenia i Akcesoria
Bladbede- og svampepasta (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner
Składniki
-
pasta efter eget valg250 g
-
fed hvidløg4
-
bladbede, hvid stilke fjernet og skåret i stykker (2 cm); blade gemt særskilt3 stilke
-
rødløg skåret i tern (1 cm)100 g
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
hvidvin40 g
-
champignoner, friske skåret i halve200 g
-
flåede tomater (se tip)250 g
-
tomatpure30 g
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt plus ekstra efter smag⅛ tsk
-
basilikum, frisk kun blade, revet, plus ekstra til pynt3 kviste
-
parmesanost snittet, til pynt10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
367 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
1470.6 kJ /
351.5 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
59.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
30 min
Vegetarlasagne
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen
Japanske ramen nudler
Brak ocen
Dumpling dej
1 godz.
Kinesiske ægnudler
1 godz.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Brak ocen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 min