Urządzenia i Akcesoria
法式咸派
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 片
Składniki
-
格鲁耶尔乳酪(Gruyère cheese) (opcjonalnie) 切块50 克
派皮
-
黄油 切块,多备一些涂抹用75 克
-
面粉 多备一些作手粉150 克
-
盐½ 茶匙
-
水50 克
馅料
-
培根丁200 克
-
蛋4 颗
-
牛奶50 克
-
100 克 稀奶油法式酸奶油100 克
-
盐¼ 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 片
Białko
13 g
Kalorie
1215 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny