西葫芦浓汤

西葫芦浓汤

4.6 9 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 洋葱 cut in halves
    50 克
  • 蒜头 (opcjonalnie)
    1 瓣
  • 西葫芦 cut in pieces
    500 克
  • 700 克
  • 蔬菜高汤块
    1 块
    1 满茶匙 蔬菜高汤酱
  • plus extra to taste
    ½ 茶匙
  • 胡椒粉 plus extra to taste
    1 小撮
  • 黄油
    10 克
  • 奶油乳酪
    40 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 4 g
Kalorie 354 kJ / 85 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...