Urządzenia i Akcesoria
西葫芦浓汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
洋葱 cut in halves50 克
-
蒜头 (opcjonalnie)1 瓣
-
西葫芦 cut in pieces500 克
-
水700 克
-
1 满茶匙 蔬菜高汤酱蔬菜高汤块1 块
-
盐 plus extra to taste½ 茶匙
-
胡椒粉 plus extra to taste1 小撮
-
黄油10 克
-
奶油乳酪40 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4 g
Kalorie
354 kJ /
85 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny