Urządzenia i Akcesoria
捞汁皮皮虾
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
水1300 克
-
花椒 (约1茶匙)2 克
-
八角3 颗
-
桂皮1 块
-
姜20 克
-
细砂糖80 克
-
生抽40 克
-
蚝油40 克
-
鱼露40 克
-
新鲜青辣椒 切圈,依个人口味调整50 克
-
新鲜红辣椒 切圈,依个人口味调整20 克
-
花雕酒50 克
-
濑尿虾700 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2128.8 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
735.5 kJ /
176 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
21.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
快手海鲜料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny