椒麻蘑菇

椒麻蘑菇

4.4 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 1100 克
  • 蘑菇 去除根部
    250 克
  • 切段只取绿色部分
    50 克
  • 冷水 提前准备好凉白开
  • (约½茶匙)
    2 克
  • (约¼茶匙)
    1 克
  • 蚝油
    10 克
  • 麻油
    5 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 花椒油
    5 克
  • 生抽
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 823.3 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 447.5 kJ / 107 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 10.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...