Urządzenia i Akcesoria
Ruck-Zuck-Kuchen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
16 Scheiben
Składniki
-
Öl und etwas mehr zum Einfetten200 g
-
Eier4
-
Zucker160 g
-
Apfel klein, geviertelt1
-
Möhre in Stücken1
-
Haselnüsse100 g
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken100 g
-
Mehl200 g
-
Backpulver1 Pck.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
5 g
Kalorie
1230 kJ /
294 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Joghurtkuchen
1 godz. 40 min
Nusskuchen
1 godz.
Beeren-Mandelkuchen
55 min
Nusskuchen
1 godz.
Möhren-Marzipan-Kuchen
1 godz. 20 min
Schwarzer Weichselkuchen
1 godz. 30 min
Nussmuffins
45 min
Stracciatellakuchen
1 godz. 10 min
Blitzkuchen
1 godz. 10 min
Möhrenkuchen, schwedisch
2 godz.
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 godz. 30 min
Zimt-Apfel-Kuchen
3 godz.