Urządzenia i Akcesoria
Natilla líquida de licor de Damiana (Baja California Sur)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
800 g
Składniki
-
1 limón amarillo sólo la piel
-
6 yemas de huevo
-
370 g de leche evaporada
-
390 g de leche condensada
-
1 vaina de vainilla cortada y raspada
-
10 g de fécula de maíz
-
15 g de agua
-
45 - 60 g licor de damiana
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
116.5 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
1187.3 kJ /
283.8 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NOROESTE
5 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Rompope
1 godz. 30 min
Flan de cacao
4 godz. 45 min
Pan de muerto
3 godz.
Pan de elote
2 godz.
Concentrado de caldo de pollo
45 min
Gelatina de queso y piña
4 godz.
Tinga de pollo - Demo - presentadores
30 min
Arroz de Pulpo
2 godz. 10 min
Pollo con mole
1 godz.
Mermelada de frutos rojos con chipotle
2 godz.
Salsa de chile manzano
10 min
Natilla
2 godz. 30 min