Wersje kompatybilne
Soupe d'artichaut, fromage frais et menthe - Gressins au citron
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 5 brins de menthe fraîche, effeuillés
- 900 g d'eau
- 500 g de fonds d'artichaut
- 30 g de parmesan
- 20 g de zeste de citron
- 10 g de levure fraîche
- 200 g de farine de blé, et un peu plus pour le plan de travail
- 10 g de jus de citron
- 1 pincée de sel
- 15 g d'huile d'olive
- 150 g de fromage frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1095.7 kJ / 261 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 30.3 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 362.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mayonnaise au curry
10 Min
Pain sans gluten au riz grillé
3 Std. 30 Min
Tofu crémeux
12h 50min
Risotto de sarrasin aux fruits de mer
30min
Perles de coco
3 Std. 50 Min
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2小时
Mignardise : macarons rose-gingembre
13 godz. 30 min
Ballotine de poulet truffé et mousseline de céleri
40min
Bao bun au porc braisé
1 Std. 20 Min
Poulet farci aux champignons et pommes de terre laquées
1 Std. 30 Min
Kanelbullars scandinaves
4h 40min
Ballotine de poulet, farce à la langoustine et sauce chorizo
55min