Urządzenia i Akcesoria
Peperoni-Knoblauch-Aufstrich
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
400 g
Składniki
-
Knoblauchzehen2
-
Peperoni, grün1
-
körniger Frischkäse200 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Crème fraîche200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
497 mg
Białko
7 g
Kalorie
638 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2025
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Erdbeer-Basilikum-Konfitüre
25 min
Cremiger Feta-Dip
5 min
Mini-Garnelen-Omelettes
35 min
Erdnuss-Curry-Dip
10 min
Tomaten-Dip
5 min
Bier-Senf-BBQ-Sauce
20 min
Kapern-Ei-Aufstrich
30 min
Tomaten-BBQ-Hollandaise
15 min
Hirtencreme
1 godz. 15 min
Knoblauchbutter
5 min
Chili-Cheese-Dip
15 min
Kräuter-Schmand-Dip
10 min