Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
500 g
Składniki
-
500 g wody
-
500 - 1000 g jabłek obranych lub ze skórką, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1 mg
Białko
0 g
Kalorie
243 kJ /
58 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE II
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ziemniaki i dynia na parze (BLW, dla dzieci)
25 min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze brzoskwiń (500-800 g)
20 min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze połówek gruszek (500-800g)
30 min
Gotowanie na parze ananasa (200-450 g)
15 min
Gotowanie na parze śliwek (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
15 min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20 min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20 min
Gotowanie na parze pasternaku (550-1000 g)
30 min
Mus z gruszki i jabłka (od 7. miesiąca życia)
20 min