Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
25
gramů oleje
lub 25 gramů olivového oleje - 200 gramů zelených a červených paprik, na proužky (5 cm dlouhé, 0,5 cm široké)
- 100 gramů červené cibule, nakrájené napůl a potom na plátky (0,5 cm)
- 150 gramů mrkve, nakrájené na tyčinky (5 cm dlouhé, 0,5 cm široké)
- Wartości odżywcze
- na 475 gramů
- Kalorie
- 1465 kJ / 349 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 11.2 g
- Sód
- 97 mg
Alternatywne przepisy
Restované houby (300 gramů)
25 Min
Restovaná červená paprika s cibulí
25 Min
Restované mrkvové tyčinky (400 gramů)
20min
Restovaná cuketa (200 gramů)
20min
Lehce orestované zelené fazolky
25 Min
Restované proužky kuřecího masa
15min
Restovaná cibule s chilli
20min
Restovaná paprika (200 gramů)
20min
Restovaná paprika (400 gramů)
25 Min
Restovaný pórek (200 gramů)
20min
Restovaná cibule (200 gramů)
20min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25 Min