Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
25
gramů oleje
lub 25 gramů olivového oleje - 200 gramů zelených a červených paprik, na proužky (5 cm dlouhé, 0,5 cm široké)
- 100 gramů červené cibule, nakrájené napůl a potom na plátky (0,5 cm)
- 150 gramů mrkve, nakrájené na tyčinky (5 cm dlouhé, 0,5 cm široké)
- Wartości odżywcze
- na 475 gramů
- Kalorie
- 1465 kJ / 349 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 11.2 g
- Sód
- 97 mg
Alternatywne przepisy
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min
Restované proužky kuřecího masa
15 Min
Restovaná cuketa (200 gramů)
20 min
Restovaná paprika (200 gramů)
20 min
Restované houby (300 gramů)
25min
Restovaná červená paprika s cibulí
25min
Restovaná paprika (400 gramů)
25min
Restovaný pórek (200 gramů)
20 min
Restovaná cibule (300 gramů)
20 min
Restovaná cibule s chilli
20 min
Lehce zhnědlá cibule (200 - 300 gramů)
20 min
Restovaná cibule (200 gramů)
20 min