Urządzenia i Akcesoria
Bärlauch-Chnöpfli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Gruyère in Stücken (2 cm)100 g
-
Bärlauch in Stücken (4 cm)100 g
-
Eier3
-
Wasser100 g
-
Olivenöl20 g
-
Weissmehl300 g
-
Salz1 TL
-
Muskatnuss, gemahlen¼ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Wasser3 l
-
Salz1 EL
Chnöpfli braten
-
Bratbutter2 EL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer4 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
21 g
Kalorie
2229 kJ /
532 kcal
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bärlauchpesto
20 min
Balsamico-Dressing
10 min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1 godz.
Kürbisrisotto
35 min
Knöpfli
50 min
Knöpfli
50 min
Schinkengipfeli
35 min
Puschlaver Pizzoccheri mit Gemüse
1 godz. 30 min
Bündner Capuns
35 min
Kürbiskern-Salatsauce
10 min
Zucchini-Schokoladen-Cake
1 godz. 25 min
Käse-Spätzli
1 godz. 10 min