Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Umplutura
- 100 g ceapă galbenă, tăiată jumătăți
- 15 g ulei din sâmburi de struguri
- 500 g ceafă/umăr de vită, fără pielițe, parțial înghețată și tăiată în bucăți (2 cm - vezi recomandări)
- 10 g pătrunjel proaspăt, doar frunzele (aprox. 1 legătură)
- 1 lingură măghiran, uscat, sau cimbru
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
Aluat
- 350 g făină, plus pentru presărare
- 300 g apă
- 30 g ulei din sâmburi de struguri, plus pentru prăjit
- ¾ linguriță zahăr
- ¾ linguriță sare
- 1 gălbenuș
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 1017.9 kJ / 243.3 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 28.4 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 450.2 mg
Alternatywne przepisy
Margarita de citrice
10min
Desert australian
Brak ocen
Vin spumant cu lămâie
Brak ocen
Sorbet cu jeleu de Pimm's și castravete
Brak ocen
Heringi ucraineni dreși
1 Std.
Kimchi
51 Std.
Caipirinha
Brak ocen
Manhattan
Brak ocen
Bœuf bourguignon
1h 40 min.
Pielmieni
1h 10min
Mojito
5 Min
Ardei în sos dulce-acrișor
30 min