Urządzenia i Akcesoria
Paashaas apero-hapjes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
18 stuks
Składniki
Deeg
-
witte speltbloem130 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout¼ tl
-
water70 g
-
zonnebloemolie10 g
-
witte speltbloem om te bestuiven1 el
Vulling
-
zonnebloempitten30 g
-
water40 g
-
citroensap5 g
-
zonnebloemolie70 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper8 snuifjes
-
koolrabi geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
tuinkers15 g
-
fleur de sel½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
1.7 g
Kalorie
320 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paasmenu
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation
Gazpacho
1h 15min
Brioche
5h
Gekruide noten
45min
Appelpunch
30min
Chocolade salami
3h 10min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Indiase mosterd
Pas d’évaluation
Ciabattabroodjes
3h 30min
Mangochutney
1h 20min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min