Urządzenia i Akcesoria
Koolhydraatarme Bloemkoolsandwich met Geitenkaas en Serranoham
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porties
Składniki
-
bloemkoolroosjes in kleine stukjes gesneden800 g
-
zout1 tl
-
peterselieblad, vers½ bos
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden70 g
-
eieren3
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper witte¾ tl
-
geitenkaas, vers4 volle tl
-
Serranoham8 sneetjes
-
rucola voor garnering50 g
-
kleine vijgen in dunne plakjes gesneden1
-
pijnboompitten geroosterd, om te bestrooien50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1858.8 mg
Białko
27.3 g
Kalorie
1483.7 kJ /
354.6 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb broodjes
5 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Baguette / Stokbrood
3 godz. 45 min
Zoete Aardappel Brood
5 godz. 25 min
Brioche
5 godz.
Melkbrood
2 godz. 20 min
Glutenvrij chocoladebrood
1 godz. 10 min
Brood met olijven
2 godz. 20 min
Koolhydraatarm Amandelbroodje met Tonijn-Ei-Vulling
Brak ocen
Koolhydraatarme Broccolisandwich met Mozzarellacrème
Brak ocen
Koolhydraatarme Kaassandwich met Hamburger
Brak ocen
Koolhydraatarm Broodje met Spek en Spiegelei
Brak ocen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Brak ocen
Babka met Bosbessen
Brak ocen