Urządzenia i Akcesoria
Speltbrood
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
16 sneetjes
Składniki
-
bloem450 g
-
speltbloem300 g
-
verse gist (40 g)1 blokje
-
karnemelk500 g
-
water en een beetje extra water om over het deeg te strijken30 g
-
zout naar smaak1 ½ - 2 tl
-
bloem om te bestuiven
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Białko
7 g
Kalorie
793 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risottata met kip en champignons
40 min
Appel Pinda Rolls
Brak ocen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Brak ocen
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Brak ocen
Knapperig brood
Brak ocen
Pizza Diavola
Brak ocen
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Brak ocen
Sangria met Frambozen en Basilicum
40 min
Stoofvlees
3 godz. 10 min
Pompoensoep met room
35 min
Tiramisu Smoothie
5 min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 godz. 30 min