Urządzenia i Akcesoria
Koolhydraatarm Amandelbroodje met Tonijn-Ei-Vulling
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porties
Składniki
-
eieren7
-
amandelmeel120 g
-
bakpoeder4 g
-
zout1 ½ tl
-
sesamzaad, zwart om te bestrooien2 tl
-
water (tot 1 l markering)
-
peterselie, vers plus extra, fijngehakt, om te bestrooien½ bos
-
tonijn in blik, in eigen nat uitgelekt140 g
-
yoghurt70 g
-
mosterd30 g
-
citroensap, vers geperst20 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
ui in dunne ringen gesneden, voor garnering1
-
groene slabladeren voor garnering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1283.1 mg
Białko
28.4 g
Kalorie
1741.4 kJ /
416.2 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb broodjes
5 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Baguette / Stokbrood
3 godz. 45 min
Zoete Aardappel Brood
5 godz. 25 min
Brioche
5 godz.
Melkbrood
2 godz. 20 min
Glutenvrij chocoladebrood
1 godz. 10 min
Brood met olijven
2 godz. 20 min
Koolhydraatarme Broccolisandwich met Mozzarellacrème
Brak ocen
Koolhydraatarme Kaassandwich met Hamburger
Brak ocen
Koolhydraatarme Bloemkoolsandwich met Geitenkaas en Serranoham
Brak ocen
Koolhydraatarm Broodje met Spek en Spiegelei
Brak ocen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Brak ocen
Babka met Bosbessen
Brak ocen