Koolhydraatarm Amandelbroodje met Tonijn-Ei-Vulling

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porties

Składniki

  • eieren
    7
  • amandelmeel
    120 g
  • bakpoeder
    4 g
  • zout
    1 ½ tl
  • sesamzaad, zwart om te bestrooien
    2 tl
  • water (tot 1 l markering)
  • peterselie, vers plus extra, fijngehakt, om te bestrooien
    ½ bos
  • tonijn in blik, in eigen nat uitgelekt
    140 g
  • yoghurt
    70 g
  • mosterd
    30 g
  • citroensap, vers geperst
    20 g
  • gemalen peper
    3 snuifjes
  • ui in dunne ringen gesneden, voor garnering
    1
  • groene slabladeren voor garnering

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 1283.1 mg
Białko 28.4 g
Kalorie 1741.4 kJ / 416.2 kcal
Tłuszcz 28 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Węglowodany 16.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie