Urządzenia i Akcesoria
Tarbot met salsasaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
tomaten gekonfijt150 g
-
groene olijven, ontpit30 g
-
zwarte olijven, ontpit30 g
-
verse rode peper (pikant)½
-
verse bieslook fijngesneden1 bos
-
olijfolie95 g
-
tomaat zonder pitjes, in blokjes1
-
water800 g
-
aardappelen in stukken600 g
-
tarbotfilets600 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
36.8 g
Kalorie
2622 kJ /
627 kcal
Tłuszcz
37.3 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
36.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Leve de lente
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gegratineerde coquilles
25 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Brak ocen
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Lookbrood met vegan kaas
Brak ocen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Brak ocen
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
Maanzaad-mayonaise
Brak ocen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Brak ocen
Spaghetti met tonijn
40 min
Lamsstoofpotje
1 godz. 45 min