Urządzenia i Akcesoria
Tarbot met salsasaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
tomaten gekonfijt150 g
-
groene olijven, ontpit30 g
-
zwarte olijven, ontpit30 g
-
verse rode peper (pikant)½
-
verse bieslook fijngesneden1 bos
-
olijfolie95 g
-
tomaat zonder pitjes, in blokjes1
-
water800 g
-
aardappelen in stukken600 g
-
tarbotfilets600 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
36.8 g
Kalorie
2622 kJ /
627 kcal
Tłuszcz
37.3 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
36.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Leve de lente
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Appeltaart
Brak ocen
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Brak ocen
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 godz.
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Brak ocen
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 godz.
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 godz. 15 min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 godz. 30 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9 godz. 15 min