Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- mentega, untuk mengoles
- 70 g keju Gruyère, potong kecil-kecil (3 cm)
- 160 g susu full cream
- 60 g minyak sayur
- 1 telur
- 170 g tepung pati garut
- 1 sdt garam
- Wartości odżywcze
- na 1 potongan
- Kalorie
- 296 kJ / 70 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 120 mg