Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g minyak goreng
- 2 siung bawang putih, iris-iris tipis
- 2 cabai kering, potong-potong
- 350 g kol, robek-robek (3 cm x 3 cm)
- 15 g kecap asin
- 1 jumput gula
- Wartości odżywcze
- na 1 porsi
- Kalorie
- 680 kJ / 162 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 78 mg