Urządzenia i Akcesoria
Tumis Kentang Parut
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 porsi
Składniki
-
kentang (waxy potato) (berkisar 3 kentang besar), dikupas, potong wedges400 g
-
siung bawang putih6
-
minyak sayur40 g
-
cabai kering direndam, dibuang bijinya dan potong-potong4 - 6
-
biji lada Sichuan½ sdt
-
kaldu ayam bubuk buatan sendiri atau dibeli di toko½ sdt
-
garam sesuai selera½ sdt
-
cuka beras2 sdm
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
1.6 g
Kalorie
485.3 kJ /
116 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
12.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sayur Lodeh
45 min
Pasta Ragout Sayur
Brak ocen
Pasta dengan Sayuran
Brak ocen
Sup Kacang Tolo dengan Sayuran
Brak ocen
Tumis Tahu dan Jamur
25 min
Tumis Kembang Tahu dan Goji Berry
20 min
Telur Orak-Arik dengan Bawang Bombai
25 min
Tumis Jamur Kuping dan Nanas
Brak ocen
Tumis Pepaya Muda
Brak ocen
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
Brak ocen
Sweet and Sour Tofu Bowl
1 godz. 50 min
Couscous tahini bowl
Brak ocen