Urządzenia i Akcesoria
Pasta Ragout Sayur
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porsi
Składniki
Ragout
-
minyak zaitun30 g
-
siung bawang putih1
-
bawang bombai iris-iris50 g
-
seledri import iris-iris (2 cm)50 g
-
wortel iris-iris (2 cm)50 g
-
zukini iris-iris (2 cm)50 g
-
saus marinarasaus tomat400 g
-
air100 g
-
garam laut1 sdt
-
daun basil segar tambahkan untuk hiasan5
Pasta
-
air1000 g
-
garam laut½ sdt
-
pasta kering (contoh: penne)320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
749 mg
Białko
12 g
Kalorie
1713 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Buku Masak Dasar
173 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bubur Ayam dengan Telur Pitan (Chicken Porridge with Century Egg)
30min
Sup Sayur Kuning
50min
Creamy Penne Salmon
25min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2h 25min
Pulut Pagi
4h 40min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1h 35min
Pasta dengan Sayuran
Nessuna valutazione
Nasi Ham Pakchoy
Nessuna valutazione
Bubur Vegetarian
35min
Bubur Sapi dan Jagung
35min
Bubur Ayam Goji Berry
20min