Urządzenia i Akcesoria
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 50 min
4 porsjoner
Składniki
-
løk delt i to100 g
-
olivenolje pluss ekstra til smøring30 g
-
spisskummen, malt etter smak1 ½ - 2 ts
-
kanel, malt pluss 1 klype til dryssing1 ss
-
koriander, malt etter smak1 ½ - 2 ts
-
fennikelfrø, tørket2 ts
-
safran1 klype
-
andebryst, uten skinn og bein delt i biter (3 cm)600 g
-
aprikos, tørket, uten stein delt i fire150 g
-
1 ts kyllingbuljongpastekyllingbuljong terning (til 0.5 l) smuldret1
-
sitron finrevet skall og saft2
-
vann80 g
-
pinjekjerner, ristet pluss ekstra til pynt50 g
-
olivenolje til smøring
-
filodeig (ca. 48 cm x 25 cm)4 ark
-
melis1 ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
37 g
Kalorie
1997 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vårlige smaker
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ciabattine
Brak ocen
Vegetariske pølseruller
Brak ocen
Australske Kjøttpaier
Brak ocen
Havrekjeks
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 godz. 35 min
Quinoamuffins med skinke og ost
1 godz. 30 min
Speltpizza med sikori og taleggio
Brak ocen
Vannkringle
1 godz.
Potetlefse
1 godz.
Terte med purre og skinke
1 godz. 55 min
Terte med bacon, purre og emmentaler
Brak ocen