Wersje kompatybilne
Estofado de bacalao a la italiana con papas al vapor TM6 (Pelar)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 filetes de bacalao, frescos (aprox. 200 g cada uno)
- 1 ½ cdita de sal, al gusto
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 850 g de agua
- 350 g de papas cambray
- 75 g de cebolla, en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de jitomate, en cuartos
- 15 g de pasitas, cualquier tipo
- 50 g de aceitunas negras deshuesadas
- 10 g de piñones
- 10 g de alcaparras
- ½ cdita de chile rojo
- 2 pizcas de sal, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2266.7 kJ / 541.8 kcal
- Białko
- 47.7 g
- Węglowodany
- 48.6 g
- Tłuszcz
- 18.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 2356.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo asado con verduras
1 Std. 10 Min
Crema fría de aguacate
5 menit
Ragú de Pollo con Polenta
45 dk
Sopa de coliflor y pollo
40 dk
Champiñones rellenos
Brak ocen
Cazuela de papas marineras
Brak ocen
Empanadas de setas y espinacas con trufa
1h 25min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 Min
Arroz de coliflor
30 Min
Polenta gratinada
45 dk
Pasteles de pollo mediterráneo
45 dk
Sopa de calabaza y cúrcuma
35 dk