Wersje kompatybilne
Estofado de bacalao a la italiana con papas al vapor TM6 (Pelar)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 filetes de bacalao, frescos (aprox. 200 g cada uno)
- 1 ½ cdita de sal, al gusto
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 850 g de agua
- 350 g de papas cambray
- 75 g de cebolla, en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de jitomate, en cuartos
- 15 g de pasitas, cualquier tipo
- 50 g de aceitunas negras deshuesadas
- 10 g de piñones
- 10 g de alcaparras
- ½ cdita de chile rojo
- 2 pizcas de sal, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2266.7 kJ / 541.8 kcal
- Białko
- 47.7 g
- Węglowodany
- 48.6 g
- Tłuszcz
- 18.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 2356.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de verduras variadas
5min
Hongos ostra y risotto de Champagne
35 Min
Guiso vegetariano de invierno
40 Min
Pionono de salmón
1h 50min
Arroz vegetariano TM6
40 Min
Ensalada, pasta con ragú y crema de choco-fresas
35 Min
Arroz al curry con pescado ahumado
30 Min
Salsas para fajitas
10 min
Pastafrola de membrillo con nueces
2h 20min
Pasta de verano con salsa de palomitas a las hierbas
45 Min
Crema de zapallito italiano
50 min
Crema de verduras con huevo pochado
50 min