Wersje kompatybilne
Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de harina de maíz precocida (harina Pan)
- 8 huevos
- 450 g de cebolla en cuartos
- 250 g de aceite de girasol
- 500 g de leche entera fría
- 2 - 3 cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizco de pimienta molida
- 400 g de mozzarella fresca (con el líquido)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2099.3 kJ / 501.8 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 35.2 g
- Tłuszcz
- 33.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 755.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastafrola de membrillo
2h
Empanadas de pollo
2h 30min
Pan de maíz con queso y cebolla (Sopa Paraguaya)
1h
Galletas linzer de chocolate y dulce de leche
2h
Pavlova de pera a la naranja
Brak ocen
Tarta de ricota
4 Std.
Matambre con salsa de pimiento y ají al maracuyá
30 Std.
Pionono relleno de dulce de leche
50min
Empanadas criollas
3h
Pastafrola de membrillo
2h
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2h 30min
Chipa
30 min