Urządzenia i Akcesoria
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Strawberry sorbet
-
white sugar150 g
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
ripe banana broken into pieces1
-
frozen strawberries (see Tips)500 g
Pineapple carpaccio
-
fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)1
-
fresh mint leaves only, to decorate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2.7 mg
Białko
1 g
Kalorie
686.8 kJ /
164.2 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vitality truffles
25 min
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Sicilian prawn salad
40 min
Rueben sandwich sauce
5 min
Layered Jaffa® slice
2 godz. 30 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Mashed potatoes
40 min
Feijoa bakewell tart
1 godz. 35 min
Veal involtini
35 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min