Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de orégano seco
- aceite de oliva
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 200 g de salmón ahumado en lonchas
- 200 g de hojas verdes de ensalada
- 12 lonchas de pepinillos agridulces
- 2 tomates
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1667 kJ / 398 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 57.4 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 624.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos de aceite
1h 25min
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3h 20min
Panecillos de agua
2u.
Focaccinas
3h 30min
Mini focaccias con aceitunas
2u.
Pizza con pesto de pistachos, queso cremoso y mortadela
3h 30min
Masa para cocas
1u.
Coca de ensaimada con sobrasada
10u. 30min
Panecillos con semillas de amapola
2sa 40 dk
Focaccia de Puglia
1u.
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min
Pizza al estilo napolitana (Come, reza, ama)
50min