Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum

Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum

5.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
3 porsiyon

Składniki

  • karışık sebzeler, sotelemek için (ör. kereviz, havuç, soğan), parçalara bölünmüş (3-4 cm)
    100 g
  • kekik, taze sadece yaprakları
    2 dal
  • zeytinyağı eti mühürlemek için ekstra 1 yk zeytinyağı
    40 g
  • dana sokum tek parça, temizlenmiş
    500 g
  • kültür mantarı kalın dilimlenmiş
    150 g
  • defne yaprağı, kurutulmuş
    2
  • ev yapımı bulyon ezmesi sebze veya et
    25 g
  • domates püresi
    25 g
  • kırmızı şarap
    80 g
    80 g su
  • su
    80 g
  • maydanoz, taze servis etmek için

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Sód 100 mg
Białko 37 g
Kalorie 1835.7 kJ / 458.7 kcal
Tłuszcz 28.7 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 10.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...