Urządzenia i Akcesoria
Stik Bacon dan Keju Garing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
14 potongan
Składniki
-
keju Parmesan potong-potong100 g
-
keju gouda potong-potong70 g
-
tepung terigu tambahkan untuk taburan140 g
-
mentega tawar potong dadu, suhu ruang70 g
-
kuning telur1
-
cured bacon potong dadu70 g
-
biji bunga matahari40 g
-
oregano kering1 sdt
-
garam½ sdt
-
telur besar kocok lepas, untuk olesan1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 potongan
Sód
0.2 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
715.4 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
11.9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ruang Anak-Anak
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kuih Qasidah khas Terengganu
Brak ocen
Tape Uli Ketan Hitam
82 godz.
Devilled Eggs
Brak ocen
Kue Kering Jeruk
50 min
Kue Beras Kacang Merah
Brak ocen
Ghost Crispy Pancakes
Brak ocen
Salted Egg Yolk Flaky Mooncake
2 godz.
Kue Bulan Selai Nanas
Brak ocen
Kue Bulan Kacang dan Biji Wijen
1 godz. 30 min
Kue Bulan Dengan Custard Kesemek (Bebas Gluten)
Brak ocen
Bakpao Wjien Hitam
2 godz. 20 min
Bakpao Sayur
2 godz. 40 min