Veganská baklava

Veganská baklava

4.3 4 rating
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
25 kousků

Składniki

  • 200 gramů pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
  • 200 gramů cukru
  • 150 gramů vlašských ořechů
  • 1 čajová lžička mleté skořice plus navíc 1 polévková lžíce na sirup
  • 200 gramů olivového oleje
  • 350 gramů filo těsta (přibližně 8 listů, každý 33 cm x 46 cm)
  • 150 gramů vody
  • 100 gramů javorového sirupu
  • 1 polévková lžíce nastrouhané pomerančové kůry (z 1 pomeranče)
  • 2 čajové lžičky růžové vody
  • 2 čajové lžičky citrónové šťávy

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 kousek

Sód 68.8 mg
Białko 3.6 g
Kalorie 1002 kJ / 239.5 kcal
Tłuszcz 16.3 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 21.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...