Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Jahodová želatina
- 500 gramů jahod, nakrájených
- 40 - 60 gramů cukru krupice
- 3 - 4 plátky želatiny, namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
- 1 citrón, nastrouhanou kůru, nejlépe bio
- 160 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 80 gramů plnotučného mléka
- 150 gramů bílé čokolády, nalámané na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 43.1 g
- Tłuszcz
- 27.8 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse z červeného ovoce
5h
Malinové makronky
26h
Pečicí směs na ořechovo-rajčatový chléb
Brak ocen
Vláčné čokoládové bábovičky
50 λεπτ.
Čokoládová omáčka
20min
Krém Karamel
3hod.
Malinovo-tvarohové dortíky ve skle
1ωρ.
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2h 40min
Tiramisu pohár s křupavými mandlemi
3hod. 15min
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
45 λεπτ.
Cupcaky tiramisu
1ωρ.
Panna cotta
6h 15min