Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů jáhel
- 100 gramů amarantových zrn
- 50 gramů rýže
- 150 gramů pohanky
- 600 gramů vody
- máslo na vymazání
- strouhanka, bezlepková (viz Tip)
- 100 gramů kaštanové mouky
- 50 gramů lněných semínek
- 50 gramů slunečnicových semínek
-
2
čajové lžičky karobové mouky
lub 2 čajové lžičky guarové gumy - 1 sáček instantního droždí
- 1 čajová lžička cukru
- 1 čajová lžička soli
- 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- Wartości odżywcze
- na 1 plátek
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bezlepkový chléb se sušenými rajčaty
2 Std.
Proteinový tvarohový chléb se semínky fenyklu a koriandru
1h 20min
Celozrnný chléb z páry
2 Std.
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1h 45min
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2h 45min
Chléb z rýžové mouky (bez lepku)
1h 15min
Letní zeleninová pizza (bezlepková)
1h 50min
Směs na proteinový chléb
10min
Směs na pečení bezlepkového chleba
10min
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2h 40min
Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou
50min
Univerzální bezlepkové těsto
35 Min