Urządzenia i Akcesoria
Ganache de chocolate e maracujá para macarons
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
1 chávena
Składniki
-
chocolate de leite partido em pedaços340 g
-
polpa de maracujá s/ açúcar150 g
-
açúcar25 g
-
manteiga s/ sal cortada em pedaços60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 chávena
Sód
317.5 mg
Białko
30 g
Kalorie
10424.2 kJ /
2491.5 kcal
Tłuszcz
150.7 g
Błonnik
27.2 g
Tłuszcz nasycony
93.9 g
Węglowodany
262.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Macarons
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cupcakes de chocolate com creme de manteiga sem glúten
2 godz.
Donuts de sushi
50 min
Biscoitos de maçapão
30 min
Sushi temaki
1 godz. 40 min
Ganache de coco para macarons
3 godz. 15 min
Floresta negra
5 godz.
Maçãs do amor
40 min
Gelado de frutos secos com crocante de citrinos e lavanda
17 godz. 15 min
Brigadeiros XL
1 godz. 30 min
Creme de limão (lemon curd)
1 godz.
Torta merengada com chantilly e framboesa
45 min
Macarons cor-de-rosa com ganache de morango
2 godz. 30 min