Urządzenia i Akcesoria
Caprese-Baguette
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz.
4 Portionen
Składniki
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Wasser250 g
-
frische Hefe10 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten370 g
-
Salz1 TL
-
Basilikum, getrocknet1 TL
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Tomaten mittelgroß2
-
Mozzarella abgetropft125 g
-
Basilikum-Pesto (siehe Tipp)80 g
-
Basilikum abgezupft1 Bund
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
818 mg
Białko
22 g
Kalorie
2021 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Soul Food
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mediterrane Langos
1h 30min
Kräuter-Brot-Schleifen
2h 30min
Regenbogen-Sandwich
40min
Caprese Wraps
10min
Grillbrote
1h 40min
Spinat-Crostini
20min
Zupfbrot mit Camembert-Kern
2h 15min
Raclette-Pizza
2h 30min
Pesto-Hörnchen
1h 20min
Burrata-Pizza
1h 40min
Garlic-Cheese-Bread
2h 30min
Gefüllte Ofenkartoffeln mit Sour-Cream-Dip
1h 25min