Caprese-Baguette

Caprese-Baguette

4.5 130 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz.
4 Portionen

Składniki

  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    50 g
  • Wasser
    250 g
  • frische Hefe
    10 g
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
    370 g
  • Salz
    1 TL
  • Basilikum, getrocknet
    1 TL
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Tomaten mittelgroß
    2
  • Mozzarella abgetropft
    125 g
  • Basilikum-Pesto (siehe Tipp)
    80 g
  • Basilikum abgezupft
    1 Bund

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 818 mg
Białko 22 g
Kalorie 2021 kJ / 483 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 79 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...