Porchetta rôtie aux poires et oignons

Porchetta rôtie aux poires et oignons

4.0 1 ocena
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 12 godz.
16 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    10 g
  • de persil frais les feuilles uniquement
    5 g
  • de ciboulette fraîche hachée grossièrement
    5 g
  • de sauge fraîche les feuilles uniquement
    5 g
  • de thym frais les feuilles uniquement
    5 g
  • de romarin frais les aiguilles uniquement
    5 g
  • de moutarde
    1 c. à soupe
  • gousses d'ail
    3
  • de graines de fenouil
    1 c. à café
  • de poires pelées, évidées, coupées en 4
    500 g
  • d'oignons rouges coupés en 4
    200 g
  • de poitrine de porc, désossée, avec couenne ouvert en papillon
    2000 g
  • de sel
    2 c. à café
  • de poivre noir moulu
    2 ½ c. à café
  • bulbes de fenouil écartelé
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 708.4 kcal / 2963.8 kJ
Białko 12.9 g
Tłuszcz 67.3 g
Węglowodany 13.4 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 24.4 g
Sód 303.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...