Torta ricotta e cocco
TM6 TM5

Torta ricotta e cocco

4.1 (101 ocen)

Składniki

  • 10 g di burro
  • 200 g di farina tipo 00
  • 120 g di farina di cocco
  • 150 g di zucchero
  • 100 g di olio di semi di girasole
  • 3 uova
  • 250 g di ricotta, scolata dal siero
  • 1 pizzico di sale
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
1346.2 kJ / 321.7 kcal
Białko
8.2 g
Węglowodany
34.7 g
Tłuszcz
16.4 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Błonnik
0.4 g
Sód
119.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy