Torta ricotta e cocco

Torta ricotta e cocco

4.1 127 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 fette

Składniki

  • 10 g di burro
  • 200 g di farina tipo 00
  • 120 g di farina di cocco
  • 150 g di zucchero
  • 100 g di olio di semi di girasole
  • 3 uova
  • 250 g di ricotta scolata dal siero
  • 1 pizzico di sale
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 321.7 kcal / 1346.2 kJ
Białko 8.2 g
Tłuszcz 16.4 g
Węglowodany 34.7 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Sód 119.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...