![Farina di mandorle Farina di mandorle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/639BAF24-7545-4376-847C-67F748518E1A/Derivates/13F79420-CD2D-4C9A-BC05-B3E9D32ED0D6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
200
g di mandorle a lamelle
lub 200 g di mandorle pelate
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 4789 kJ / 1144 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 104 g
- Błonnik
- 25.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Farina di grano saraceno (senza glutine)
10min
Farina d'avena
10min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Crema di arachidi, cioccolato e cannella
10min
Pizza di cavolfiore
1ч. 30 мин.
Farina di miglio
10min
Farina di riso (senza glutine)
10min
Burro di mandorle
20 Min
Farina di farro
10min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 min
Farina di ceci
45 min
Latte condensato
1 godz.