Urządzenia i Akcesoria
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 porties
Składniki
-
gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)10 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¾ tl
-
runderlende (in één stuk)900 - 1000 g
-
water600 g
-
mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)20 g
-
extra vergine olijfolie4 el
-
verse bieslook en iets meer om af te werken20 g
-
vers gemalen peper¼ tl
-
zeezoutvlokken½ tl
-
water
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)5 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1067.3 mg
Białko
29.8 g
Kalorie
1756.2 kJ /
419.7 kcal
Tłuszcz
31.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feestelijk Buffet
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Brak ocen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 godz.
Italiaanse brunch
1 godz. 30 min
Lamscurry
1 godz.
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 min
Karamel parfait
Brak ocen
Bevroren veenbessen margarita
5 min
Baba met rum
Brak ocen
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 godz. 15 min
Roggebrood
Brak ocen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Brak ocen
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 godz. 50 min