Urządzenia i Akcesoria
Rogge flatbreads
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 stuks
Składniki
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (opcjonalnie) volgens smaak½ - 1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
9 g
Kalorie
1738 kJ /
415 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Heerlijke flatbreads
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Brak ocen
Taartje met chocolade-praliné
Brak ocen
Boterhammen met spinazie pesto
1 godz. 55 min
Mini Fougasse
Brak ocen
Halloween broodjes
Brak ocen
Gekruide noten
45 min
Gemarineerde paprika's
55 min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Brak ocen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Cider-Kipstoofpot
Brak ocen
Bulgur en rode linzensoep
50 min
Pitabrood
2 godz.