Urządzenia i Akcesoria
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
macadamia nuts raw300 g
-
water550 g
-
salt1 ½ tsp
-
citric acid½ tsp
-
nutritional yeast1 tsp
-
ice cold water for water bath
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
587.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1501.4 kJ /
358.8 kcal
Tłuszcz
37.6 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tofu Stew
30 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12 godz. 20 min
Basic Black Beans
2 godz. 35 min
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1 godz. 20 min
Chocolate Pistachio Bars
20 min
Chocolate Strawberry Energy Bites
30 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Basic Pinto Beans
4 godz. 5 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min