Focaccia Bawang Bombai

Focaccia Bawang Bombai

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porsi

Składniki

Adonan
  • susu
    100 g
  • ragi kering instan
    2 ½ sdt
    25 g ragi basah, dalam remahan
  • gula
    1 sdt
  • minyak zaitun tambahkan untuk mengoles
    50 g
  • air
    200 g
  • tepung terigu protein tinggi (tepung roti) tambahkan untuk taburan
    600 g
  • garam laut halus (fine sea salt)
    1 sdm
Topping
  • minyak zaitun ekstra virgin tambahkan untuk mengoles
    45 g
  • air
    50 g
  • garam
    2 sdt
  • bawang bombai putih diiris (3 mm)
    250 g
    250 g bawang bombai merah, diiris (3 mm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Białko 12.9 g
Kalorie 2143 kJ / 512 kcal
Tłuszcz 17.5 g
Węglowodany 80.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie