Focaccia Gandum (Wholemeal Focaccia)

Focaccia Gandum (Wholemeal Focaccia)

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 porsi

Składniki

  • tepung roti gandum utuh
    500 g
  • air
    330 g
  • minyak zaitun ekstra virgin tambahkan untuk mengoles
    60 g
  • ragi kering instan
    2 ½ sdt
    25 g ragi basah, dalam remahan
  • garam laut halus (fine sea salt)
    1 sdt
  • rosemary segar daun saja
    2 tangkai
  • garam laut, kasar sesuai selera
    1 - 1 ½ sdt

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Białko 7.3 g
Kalorie 1192 kJ / 285 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 42.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie