Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 375 g de framboises, lavées et séchées
- 400 g de vinaigre de vin rouge (voir conseil)
- 500 g de vinaigre balsamique
- 180 g de sucre brun
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 5413.8 kJ / 1289 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 275.1 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 31.5 g
- Sód
- 176.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de poires et de bacon avec une vinaigrette à la moutarde
20min
Donuts sushi
Brak ocen
Saumon sur asperges et vinaigrette aux herbes
45min
Bouillon de poulet et omelette aux herbes vertes
50min
Affogato de bananes rôties
10 Std. 55 Min
Curry vert thaï, riz à la citronnelle
1 Std. 50 Min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Brak ocen
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min
Cassolette de crevettes et vermicelles
30min
Mayonnaise au pavot
5 Min
Porc aux légumes à la Chinoise
1 Std. 20 Min
Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois
25min