Barriga de porco assada com pera e cebola

Barriga de porco assada com pera e cebola

3.9 9 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 12 godz.
16 doses

Składniki

  • azeite mais q.b. p/ temperar
    10 g
  • salsa só as folhas
    5 g
  • cebolinho picado
    5 g
  • salva fresca só as folhas
    5 g
  • tomilho só as folhas
    5 g
  • alecrim só as folhas
    5 g
  • mostarda
    1 c. sopa de
  • alho
    3 dentes de
  • sementes de funcho secas
    1 c. chá de
  • pera s/ casca, s/ caroço e cortada em quartos
    500 g
  • cebola roxa
    200 g
  • barriga de porco desossada c/ courato e aberta em lençol p/ rechear
    2000 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    4 c. chá de
  • pimenta
    3 c. chá de
  • bolbos de funcho cortados em quartos
    2

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 693.5 kcal / 2901.5 kJ
Białko 12.6 g
Tłuszcz 67.2 g
Węglowodany 9.8 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 24.3 g
Sód 649.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...