Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Día 1
- 100 g de harina de arroz
- 100 g de agua
Día 2
- 1 cda de harina de garbanzo
- 2 cdas de agua (ver tip)
Día 3
- 1 cda de harina de arroz
- 2 cdas de agua (ver tip)
Día 4
- 1 cda de harina de garbanzo
- 2 cdas de agua (ver tip)
Día 5
- 1 cda de harina de arroz
- 2 cdas de agua (ver tip)
- Wartości odżywcze
- na 400 gramos
- Kalorie
- 2229.2 kJ / 532.8 kcal
- Białko
- 12.3 g
- Węglowodany
- 111.7 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 14.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownies sin gluten
45 Min
Cheesecake vegano de cereza
5 Std.
Base para pay sin gluten
15min
Pan sin gluten
1 godz. 40 min
Pan de caja sin gluten
2h
Focaccia con romero y jitomates cherry
1h 30min
Brownie de chocolate sin gluten
50 min
Baguette sin gluten
1h
Scones con mermelada de frutos rojos y chía (sin gluten)
1h
Pizza sin gluten
1h
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Pasta de jitomate
2 godz. 40 min