Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Día 1
- 100 g de harina de arroz
- 100 g de agua
Día 2
- 1 cda de harina de garbanzo
- 2 cdas de agua (ver tip)
Día 3
- 1 cda de harina de arroz
- 2 cdas de agua (ver tip)
Día 4
- 1 cda de harina de garbanzo
- 2 cdas de agua (ver tip)
Día 5
- 1 cda de harina de arroz
- 2 cdas de agua (ver tip)
- Wartości odżywcze
- na 400 gramos
- Kalorie
- 2229.2 kJ / 532.8 kcal
- Białko
- 12.3 g
- Węglowodany
- 111.7 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 14.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crepas (sin gluten)
1j 20 menit
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Harina sin gluten para panadería
10 min
Bolillo sin gluten
2j
Pan de caja sin gluten
2j
Chapati sin gluten
30 min
Leche de macadamia
15min
Crepas sin gluten
45 Min
Pan alemán sin gluten
3sa
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min