Urządzenia i Akcesoria
秘鲁酸橘汁海鲈鱼沙拉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 人份
Składniki
秘鲁黄椒酸橘汁腌鱼酱
-
黄椒 去蒂去籽,切块320 克
-
牛奶140 克
-
水160 克
-
芹菜10 克
-
姜5 克
-
小红葱30 克
-
青柠汁30 克
-
盐1 小撮
-
辣椒酱 (海南黄灯笼辣椒酱)½ 茶匙
-
酱青1 汤匙
制作秘鲁酸橘汁海鲈鱼沙拉
-
石甲鱼片 (海鲈鱼鱼排)400 克
-
海盐10 克
-
玉米 取玉米粒和玉米叶1 根
-
水500 克
-
新鲜红辣椒5 克
-
小红葱20 克
-
青柠汁40 克
-
芹菜 只取叶片4 小支
-
芫荽 只取叶片4 小支
-
炸葱30 克
-
现磨黑胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.6 g
Kalorie
595 kJ /
142 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名厨坤恩的美食秘境
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy