Urządzenia i Akcesoria
清蒸黄鱼火腿墨鱼汁浓汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
黄鱼 约400克2 条
-
淀粉2 茶匙
-
水3 汤匙
-
盐1 小撮
-
芦笋 去皮切段8 根
-
冬笋 切丝50 克
-
葱 切段2 根
-
姜2 片
-
油20 克
-
金华火腿 切片35 克
-
液体状墨鱼汁20 克
-
水200 克
-
料酒30 克
-
白胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
504.5 mg
Białko
28.2 g
Kalorie
1339.5 kJ /
320.5 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
炫黑食尚
20 Przepisów
Chiny
Chiny