Urządzenia i Akcesoria
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 15 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Cashew Cream
-
cashews10 ½ oz
-
salt¼ tsp
-
water to soak
-
extra virgin coconut oil (refined coconut oil)5 ½ oz
-
oat milk2 ½ oz
-
probiotic acidophilus capsules powder only, casings removed2
Tarragon Infused Oil
-
fresh tarragon2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil4 oz
Radish and Citrus Salad
-
radishes mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes10 oz
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste, plus extra to garnish
-
blood oranges cut into segments2 - 3
-
fresh tarragon leaves to garnish
-
baby watercress to garnish2 - 3 oz
-
extra virgin olive oil to drizzle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
99.8 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
2218.2 kJ /
530.2 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baklava Cheesecake
Brak ocen
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 godz. 20 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Avocado Coconut Ice Cream
8 godz. 15 min
Fire Apple Cider Vinegar Shot
15 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40 min
Salsa Brava
10 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Vegan Huevos Rancheros
4 godz. 45 min
Tomato Basil Soup
40 min
Golden Milk
10 min